keskiviikko 15. joulukuuta 2021

Healy

Talviset terveiset todella pitkästä aikaa täältä blogin tiimoilta!

Aikaa edellisestä postauksesta on kulunut pitkä tovi. Niin pitkä, etten oikein itsekään muista.

Paljon on ehtinyt tällä välillä muuttumaan meidän perheessä. Ollaan mm. muutettu toiselle paikkakunnalle ja lapset on tietysti kasvanut entisestään. 

Meidän vanhin tyttö on jo yläkoululainen ja nyt ensimmäistä kertaa ilman allergiatodistusta ja syö siis samaa ruokaa kuin muutkin. Tähän asti on mennyt hyvin ja toivottavasti myös jatkossakin. 

Keskimmäinen lapsemme on 9 vuotta ja hänenkin allergiat on ihan hyvällä mallilla. Jotain siellä vielä on, mutta takapakeilta olemme säästyneet.

Juniorimme täytti just 5 vuotta ja kovasti on hänellä myös allergiat helpottanut vauva-ajasta. Maito, kananmuna, maissi, pähkinät ja manteli on ehdottomat eit. Ainoastaan voita pystyy käyttämään. Nyt on kertonut, että tomaatti on alkanut kirvelemään huulia joten sitä hän ei nyt halua syödä. Ihan ymmärrettävää kyllä.

Meidän poitsullahan oli vauvana sen verran atooppinen iho, että raapi sitä välillä ihan verille asti. Nyt viime talvena kasvoihin alkoi tulla ihmeellistä ihottumaa jota taas raapi verille asti. Ei oikein tiedetty mistä voisi johtua. Saimme lääkäriltä ainakin kolmea erilaista rasvaa eikä mikään tuntunut tehoavan. Ehkä viimeinen todella voimakas lääkevoide tai sitten vain kevät joka tuli samaan aikaan. Kesä ja alkusyksy menikin todella hyvin, kunnes jälleen alkoi samat merkit näkyä kasvoilla. Ja taas mietittiin, että mikäs nyt.

Olen jo vuosia halunnut etsiä oireille alkusyytä enkä hoitaa pelkästään vain näkyvää oiretta. Jostain se oire jokatapauksessa on lähtöisin. Silloin, kun päästään juurisyihin voidaan vaiva hoitaa ehkäpä lopullisesti pois. Kun taas pelkkää oiretta hoitamalla vaiva monesti palaa aina kerta toisensa jälkeen. Kuten meilläkin nyt.

Näinkin Facebookissa yhdessä yksityisessä ryhmässä postauksen uudenlaisesta Healy-hoidosta. Tai en tiedä miten uutta tämä lopulta on, mutta mulle se oli ihan uusi. Kiinnostuin samantien. 

Kyselin hieman lisätietoja ja päätin teettää itselleni hoidon. Kun kuulin, että laitteella voi tehdä hoitoja myös lapsille ja vieläpä etänä, halusin ehdottomasti päästä kokeilemaan sitä myös meidän pojan kasvojen ihottumaan. Lisäksi hänellä on ollut nyt usein yskää johon myös kaipasin vinkkejä.

Maailmassa kaikella on erityinen värähtelytaajuus, myös meidän keholla ja soluilla. Se on kieli, jota kaikki elämä ymmärtää solutasolla. Solumme viestivät ja säätelevät kehomme toimintoja lähettämällä ja vastaanottamalla tiettyjä taajuuksia. Kun nämä taajuussignaalit häiriintyvät, sekoittuu kehomme kyky säätää ja ylläpitää sen tervettä toimintaa. Häiriö saattaa johtua esim. viruksista, myrkyistä tai säteilystä.

 Taajuusterapia voi aktivoida kehon luonnollisia parantavia voimia. Monissa tieteellisissä tutkimuksissa on havaittu, että taajuudet vaikuttavat ihmisen terveyteen.




Healy-hoitoon tarvittiin nimi, osoite, syntymäaika- ja paikka sekä kasvokuva. Nämä skannataan laitteelle joka antaa monisivuisen raportin asioista jotka ei ole elimistössä tasapainossa. Lisäksi raporttiin on listattu erilaisia keinoja joilla voit vielä lisäksi auttaa kehoa tasapainottamaan. Meillä ehdotuksia tuli mm.homeopaattisista aineista, Bach-kukkaterapian hoitokeinoja sekä eteerisiä öljyjä ja korukiviä. Lisäksi tulee vielä kaukohoito tukemaan tasapainotusta.


Hoidot meille teki aivan ihana Janita Wargh. Sain kaikkiin kysymyksiin hyvinkin nopeasti vastaukset. Janita myös kertoi etukäteen milloin hän laittaa hoidot tulemaan jolloin pystyi ottamaan rauhallisen hetken ja vastaanottamaan hoidon. Saimme kattavan raportin itsellemme jota kävimme yhdessäkin läpi. Janita ohjeisti hyvin miten raporttia tulkitaan. Myös jälkikäteen juttelimme hoidosta ja sen vaikutuksista. Voin lämpimästi suositella tutustumaan Healy-menetelmään Janitan kautta.


Tästä linkistä pääset tutustumaan hoitoon tarkemmin: Healy

Lähde rohkeasti tutustumaan Healy-menetelmään. Laitan tähän Janitan yhteystiedot, josta voit tilata itsellesi aikaa ja vaikkapa kysellä lisätietoja.

Janita Wargh 0404118559 janita.wargh@gmail.com


Ihanaa joulun odotusta, pidetään huolta terveydestämme 💗

Katja




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Healy

Talviset terveiset todella pitkästä aikaa täältä blogin tiimoilta! Aikaa edellisestä postauksesta on kulunut pitkä tovi. Niin pitkä, etten o...